Online
Resources

Roland Profile Center

Het Roland Profile Center is een online dienst die u een onmiddellijke toegang biedt tot media profielen voor Roland printers en printers/snijplotters. Klik op onderstaande link om naar het Roland Profile Center te gaan.

Klik hier om naar Roland Profile Center te gaan

Drivers en software downloads

Als u op zoek bent naar drivers of software updates voor uw Roland toestel, kan u ze hier vinden:

Klik hier om naar het Roland download center te gaan

Safety Data Sheets (SDSs)

Indien u de Safety Data Sheets* van Roland DG inkt nodig hebt, kan u deze terugvinden op een handige locatie via onderstaande link. De helpdesk kan u uiteraard ook voor vragen omtrent de SDS’en te woord staan.

Klik hier om naar het SDS download center te gaan

* REACH Regulering (Regulering (EC) n° 1907/2006) vereist van fabrikanten om hun klanten en consumenten te voorzien van SDS’en als de voorbereidingen gevaarlijk genoemd kunnen worden of als ze gevaarlijke substanties bevatten. Volgens artikel 31.5 van de regulering moeten SDS vertaald worden in de officiële lokaal gesproken taal.

Roland DG Academy

De Roland DG Academy is een unieke opleidings- en ondersteuningsstructuur voor particulieren en bedrijven die workshops, cursussen, documentatie en online hulp aanbiedt.

Klik hier om naar de Roland DG Academy te gaan